Välkommen till Tyresö Trädgårdssällskap

Tyresö Trädgårdssällskap (TTS) är en ideell förening med ca 250 medlemmar. Vi är anslutna till Riksförbundet Svensk Trädgård (RST) och vårt motto är att under trivsamma former öka vårt kunnande om trädgård.

Aktuellt

Bilder från stadsträdgårdsvandringarna finns inlagda under fliken Fotoalbum till vänster.

Nyhetsbrev nr 7

Vi har just uppmärksammat ett tryckfel i programbladet, angående föredraget Perenner från vår till höst.

Anmälningar till föredraget 18/10 kan göras ända till 14 oktober – det står fel datum  i programbladet.

Fast det kanske ni redan listat ut? J

 

Vi behöver många deltagare på detta föredrag, för vi fick avslag på vår begäran om aktivitetsbidrag från kommunen.

Så vi kommer att trycka upp affischer inom kort, och hoppas ni vill hjälpa till med uppsättning - där ni bor eller jobbar eller handlar mat eller väntar på bussen eller …..

 

Mejla oss till info@tyreso-tradgardssallskap.se och säg hur många affischer du vill ha, så postar vi dem för uppsättning runt 8 oktober.

 

Med vänlig hälsning

TTS Styrelse
Höstens växtloppis på Tyresöfestivalen drog mycket folk och många växter bytte ägare. Vi hade en ny plats i år men folk hittade hit ändå.

Vi hade också en pelargontävling för medlemmar. I 5 månader hade de tävlande skött om varsin pelargonstickling och nu skulle det avgöras. Dels röstade publiken om vilken pelargon som var finast och dels gjorde en jury en bedömning av plantorna.
Det visade sig att publikens favorit och juryns var samma pelargon och de två förstapriserna gick således till samma person. Ett andrapris i juryns bedömning delades också ut.
För att se vilka som vann kolla här


                                ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤Höstprogrammet ligger under fliken Aktiviteter. 


                 


Uppdaterat den 9/10 2017

Möt TTS i andra kanaler

Facebook      

Vi har en sluten Facebook-grupp där du kan diskutera, få hjälp och råd etc. Så här blir du medlem i gruppen. Tyresö Närradio

Tyresö Närradio Slingan kommer att sända ”Odla med TTS” med Lena Hjelmerus som programledare. Lyssna på det! 91,4 MHz, eller via denna webbsida, där det finns en kort intro till programinslagen.